Turks brood pizza met gehakt, knoflooksaus en salade

Alaaf! Stort jij je dit weekend in het carnavalsfeest? Dan wil je natuurlijk wel eerst een goede bodem leggen. Pizza of shoarma is altijd goed toch? Deze Turks brood pizza zit er een beetje tussenin. Lekker vers Turks brood belegd met gekruid gehakt, knoflooksaus en salade. De perfecte bodem voor (of na!) de carnaval!

Menu, Themarecepten, Mannenvoer, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(11 stemmen)
6 reacties

Deel je reactie

  1. Sandra

    Hoi Annemiek,

    Wat is het verschil tussen de gewone harissa en de rozen harissa? Is de rozen variant zachter van smaak of juist voller van smaak ?? De gewone heb ik wel in huis en gebruik ik in kaasdipsaus voor bij de Tortilla chips, maar de rozen variant heb ik nog nooit gebruikt… Ik ben dus erg benieuwd

    Groetjes Sandra

    1. Hoi Sandra, je kunt ook gewone harissa gebruiken hoor. Rozenharissa is idd iets milder (en minder pittig) van smaak en wat bloemiger van smaak. Ik vind hem heerlijk, maar het is een kwestie van smaak.

  2. Peter

    Wat een geweldige en handige recept zegt, top bedankt ! Heerlijk voor een mannenavond met dit weer….

  3. Agnetha

    Hallo Annemiek,

    Wat ziet dit er ongelofelijk smakelijk uit! Graag wil ik dit proberen, maar ik heb een vraagje over de rozen harissa. Is deze misschien ook te vervangen door iets anders? Ik kan het hier namelijk nergens vinden… Misschien gewone harissa en dan de hoeveelheid aanpassen…

    Groetjes Agnetha

    1. Hoi Agnetha, ja hoor, je kunt ook gewone harissa gebruiken en hoeveelheid naar smaak doseren.

      1. Agnetha

        Bedankt voor je reactie! Ik ga het proberen!!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde