Turkse pizza (Lahmacun)

Ook al ben je nog nooit in Turkije geweest, de Turkse pizza heb je vast weleens gegeten. Een knapperige dunne bodem, belegd met een dun laagje gekruid gehakt, gebakken in de oven. Daarna beleg je hem met frisse rauwkost, een drizzle knoflooksaus en rol je hem op. Smullen! Met dit makkelijke recept maak je de perfecte Turkse pizza helemaal zelf.

Rauw gehakt

Het gehaktmengsel hoef je niet eerst te bakken. Omdat je maar een dun laagje op het pizzadeeg smeert gaart het vanzelf in de oven, of in de pan. Voor beide bereidingen vind je hieronder uitleg.

Aziatische recepten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(10 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. Salima

    Ziet er heerlijk uit. Komt op mijn lijstje te staan!

    Klopt het dat er al een tijdje geen weekmenu’s worden gedeeld?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde