Ingrediënten
- 1 afbakstokbroodje
- 75 g rundergehakt
- 2 tomaten
- 1/2 sjalot
- 1/3 groene paprika
- 1/2 teentje knoflook, gepeld
- 1 tl paprikapoeder
- 1/2 tl komijn
- Paar takjes platte peterselie, of koriander, fijngehakt
- 1 tl citroensap
Een heerlijk borrelhapje geïnspireerd op Turkse pizza! Dat recept ga ik binnenkort ook nog met je delen, maar eerst dus deze borrelvariant. Deze Turkse pizza stokbroodhapjes zijn makkelijk om te maken. Net zoals bij Turkse pizza beleg je het stokbrood met rauw gehakt. Het gaart vanzelf in de oven. Voor serveren top je de stokbroodhapjes af met een fris tomatenmengsel. Smullen maar!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 09:41
Hallo, er wordt ook een groene paprika gebruikt in dit recept maar ik vind niet terug wanneer deze toegevoegd moet worden.
Dank je wel.
om 09:44
Sorry, heb eroverheen gelezen! Verwijder mijn reactie maar.