Ingrediënten
Een dag van tevoren
Aardbeienconfiture
- 500 g verse aardbeien + 10 extra aardbeien om te garneren
- 1/2 citroen, alleen het sap
- 500 g fijne kristalsuiker
Witte chocoladeslagroom
Op de dag zelf (op tijd beginnen)
Amandelbiscuit
- 250 g eiwit* (van ca. 9 biologische eieren)
- 180 g eidooier (van ca. 9 biologische eieren)
- 125 g ei (ca. 3 biologische eieren)
- 315 g fijne kristalsuiker
- 125 g amandelmeel, gezeefd
- 125 g patentbloem
*Ik gebruikte scharreleieren (m) en had voor 250 g eiwit 8 eieren nodig en voor 180 g eidooier 12 eieren. Plus de 3 hele eieren had ik 15 eieren in totaal nodig voor dit recept.
Nodig
- Bakblik met bakpapier (mijn bakblik is 36,5 x 47,5 cm)
- Bakrooster
- Optioneel, spuitzak met spuitmond van ca. 12 mm
Deel je reactie