Bereiding
Roer de sojasaus, rietsuiker, tamarindepasta, sriracha en limoensap in een kommetje door elkaar en zet opzij.
Bereid de noedels volgens de verpakking en spoel af met koud water. Laat uitlekken en zet opzij.
Verhit de wok met een scheutje olie (en sesamolie) en laat heet worden. Voeg de wortel en peulen toe en roerbak 2 minuten op hoog vuur.
Voeg de babymais en paprika toe en wok 2 minuten verder.
Voeg de taugé toe en wok 1 minuut mee.
Schep de groenten opzij in de wok zodat er wat ruimte ontstaat en breek de eieren erboven. Roerbak de eieren en meng ze dan door de groenten.
Voeg de saus en rijstnoedels toe en hussel om met de groenten. Warm nog enkele minuten door tot de noedels goed warm zijn.
Verdeel de pad thai over vier borden en garneer met koriander, pinda’s en een partje limoen.
Deel je reactie