Vegetarische pad thai met peulen en wortel

Vegetarische pad thai met peulen en wortel – Pad thai is een heerlijk wokgerecht uit de Thaise keuken met knapperige groenten, ei en een frisse woksaus. Het gerecht heeft een heerlijke zoet-zuur-zout-pittig balans.

Vegetarische pad thai

De woksaus voor pad thai wordt meestal gemaakt met vissaus. Om er een vegetarische variant van te maken vervang ik deze door sojasaus.

Groente

Er zijn veel varianten van pad thai die je kunt maken met garnalen, vlees, kip of tofu. In deze vegetarische variant gebruik ik lekker veel verse groente zoals wortel, peulen, paprika, babymais en taugé. De tofu liet ik achterwege maar kun je wel toevoegen als je dat lekker vindt. Voeg de tofublokjes dan tegelijk met de taugé toe.

Makkelijke recepten, Wereldgerechten, Aziatische recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close