Verse tomatensoep met room en basilicum

Wat is er nu lekkerder dan een kom verse tomatensoep verrijkt met een beetje room en verse basilicum. Ik kan maar weinig dingen bedenken! Deze soep maak je natuurlijk het liefst in de zomer met overrijpe, zoete tomaten uit eigen moestuin, of met verse tomaten van de markt die je aan het eind van dag voor een gunstig prijsje op de kop weet te tikken. Laat het culinaire smulfeest dan maar beginnen! 

Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Soeprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(8 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Ingrid

    Kan je ook iets anders gebruiken dan rode balsamicoazijn, bijv gewone?

    1. Dat kan Ingrid!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde