Ingrediënten
- 1 pak loempiavellen à 40 stuks
- 75 g glasnoedels
- 300 g gemengd gehakt
- 150 g wortel julienne
- 150 g spitskool, fijngesneden
- 2 lente-uitjes, fijngehakt
- 1 knoflookteentje, fijngehakt
- Stukje gemberwortel, fijngeraspt
- 1 ei, losgeklopt met een beetje water voor het dichtplakken van de loempia’s.
Smaakmakers
- 2 el oestersaus
- 2 el sojasaus
- 1 el mirin
- 1 tl sesamolie
Zoete chilisaus om erbij te serveren
om 15:44
Kun je ongebakken loempia’s invriezen?
om 08:13
Jazeker
om 13:06
Misschien goed om bij de ingrediënten ook de frituurolie te noemen. Of anders bij: ” verder nodig” .
En ik sluit me aan bij de vraag van Kim.
om 10:13
Kunnen de loempia’s ook in een oven of airfryer klaargemaakt worden?
om 09:00
Zeker! Beetje invetten en halverwege omdraaien. Gezonde variant. Ze worden niet zo bruin maar wel knapperig.