Vijgenjam met port

Vijgenjam met port. Een heerlijk recept met verse vijgen is deze vijgenjam verrijkt met een vleugje port en sinaasappel. Dit recept is makkelijk en snel om te maken.

Vijgenjam

De verse vijgen vliegen ons momenteel om de oren en omdat er meer vijgen zijn dan wij krijgen opgesnoept, maken we er jam van. Vijgenjam maken is heel eenvoudig en een leuk werkje om te doen. En het smaakt verrukkelijk!

Serveer de vijgenjam bij een kaasplankje, smeer hem op een broodje, of roer een lepel door je yoghurt of kwark.

Meer lekkere vijgenrecepten:

Basisrecepten, Menu, Zoete keuken, Ontbijtrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(15 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde