Ingrediënten
- 70 g Thaise groene currypasta (ik gebruikte die van fairtrade original)
- 400 ml kokosmelk
- 300 g sperziebonen, schoongemaakt en gehalveerd
- 300 g zoete aardappel, geschild en in blokjes van 2 cm
- 400 g witvisfilet (ik gebruikte koolvisfilet uit de diepvries), dag van tevoren laten ontdooien in de koelkast
- 250 g cherrytomaten, gehalveerd
- 1 limoen, rasp en sap
- 15 g koriander, fijngehakt
- Basmatirijst om erbij te serveren
om 13:37
Verrukkelijk! Ik heb udon noedels in deze viscurry gedaan en dat was een heerlijke keus. Maar ik weet zeker dat het met rijst net zo lekker is. Koriander vinden wij niet zo lekker dus die heb ik weg gelaten en de Griekse yoghurt stond vanochtend nog in de koelkast. Helemaal vergeten, maar ook niet gemist. Zeker voor herhaling vatbaar.
om 14:40
Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Ilona! Die noedels erin zijn een leuke variatie. 🙂