Viscurry met zoete aardappel en sperziebonen

Curry is een ideaal gerecht om te maken als je weinig tijd hebt om te koken en toch lekker en gezond wil eten. Deze viscurry met zoete aardappel en sperziebonen staat in 20 minuten op tafel en is gezond en voedzaam. Lekker om te serveren met rijst of noedels. Liever geen vis? Zie onderstaande variatietips.

Menu, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Snelle recepten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(12 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Ilona

    Verrukkelijk! Ik heb udon noedels in deze viscurry gedaan en dat was een heerlijke keus. Maar ik weet zeker dat het met rijst net zo lekker is. Koriander vinden wij niet zo lekker dus die heb ik weg gelaten en de Griekse yoghurt stond vanochtend nog in de koelkast. Helemaal vergeten, maar ook niet gemist. Zeker voor herhaling vatbaar.

    1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Ilona! Die noedels erin zijn een leuke variatie. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde