Ingrediënten
- 1 broccoli, in roosjes gesneden, stronk geschild en in plakjes
- 3 bospeentjes, geschild en in plakjes
- 600 g stevige visfilet (bijv. kabeljauw, koolvis of een mix van witvis en zalm), in niet te kleine blokjes gesneden*
- 1/2 citroen, alleen het sap
- 150 g roomkaas met knoflook en kruiden
- 200 ml slagroom
- 1 tl maizena
- 1 tl milde mosterd
- 2 el gehakte tuinkruiden (bijv. bieslook, peterselie, dille)
- 450 g voorgekookte minikrieltjes
- Snufje paprikapoeder
- 50 – 75 g geraspte jong belegen of belegen kaas
*Je kunt in dit recept in principe elke vis gebruiken die jezelf lekker vindt. Kies bij voorkeur een stevige vis die niet zo snel uit elkaar valt zoals bijvoorbeeld koolvis, schelvis, kabeljauw of zalm. Je kunt ook rauwe garnalen en/of gerookte zalm toevoegen. Experimenteer!
Deel je reactie