Ingrediënten
- 4 stuks stevige visfilet zonder vel, bijvoorbeeld roodbaars of kabeljauw
- 4 el groene pesto (recept hieronder of gekocht)
- 8 plakjes parmaham
- 1 courgette, in smalle reepjes gesneden
- 2 paprika’s (rood en geel), zaadlijst verwijderd en in smalle reepjes gesneden evengroot als de courgettereepjes
- 500 g cherry-trostomaatjes
- Extra vierge olijfolie
- 2 el pijnboompitten
- Verse kruiden voor garnering, fijngehakt (basilicum, dille of peterselie)
Pesto
- 30 g basilicumblaadjes
- 40 g pijnboompitten (licht goudbruin geroosterd in droge koekenpan)
- 40 g geraspte parmezaan
- 1 knoflookteentje, gepeld
- Snufje zout
- Olijfolie
Nodig
- 4 vellen aluminiumfolie
- Vel bakpapier
Deel je reactie