Je kunt de groenten ook verdelen over de bodem van een ovenschaal (of een aluminium grillbakje als je hem op de barbecue bereidt) en bovenop de omwikkelde visfilets leggen. De tomaatjes leg je naast de vis. Omdat de vis dan niet wordt afgedekt door het folie zal hij iets sneller garen en de parmaham zal een beetje krokant worden. Houd rekening met een oventijd van circa 12 tot 15 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis.
Vispakketje met courgette, paprika en parmaham

Vispakketje met courgette, paprika en parmaham – Deze vispakketjes met courgette, paprika, parmaham en pesto kun je eenvoudig bereiden op de barbecue of in de oven. Je kunt ze ’s ochtends al maken en in de koelkast bewaren tot gebruik.
Lekker om te serveren met gekookte pasta, gebakken aardappeltjes of stokbrood en een salade.
Seizoensrecepten, Themarecepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Slanke recepten, Snelle recepten, Visrecepten
Deel je reactie