Weekmenu #10

Weekmenu #10

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een nieuwe eetweek? In dit weekmenu vind je heerlijke, gevarieerde recepten: van ontbijt tot diner, van vis tot vega. Voor ieder wat wils. En voor in het weekend deel ik een lekker borrelhapje en een taartje met verse aardbeien, want die zijn nu weer volop verkrijgbaar van eigen bodem!

Maandag

Prei-ovenschotel met ham- en kaasrolletjes

Prei ovenschotel met ham en kaasrolletjes

Dinsdag

Pasta met rucolapesto, cherrytomaten en gerookte zalm

Pasta met rucolapesto, cherrytomaten en gerookte zalm

Woensdag

Aardappellasagne met tomaat en courgette

Aardappellasagne met tomaat en courgette

Donderdag

Risotto met paddestoelen en blauwaderkaas

Risotto met paddestoelen en blauwaderkaas

Vrijdag

Aspergetaart met brie en prosciutto

Aspergetaart met brie en prosciutto

Zaterdag

Hapje: Serranoham- en zalmrolletjes met monchou

Serranoham- en zalmrolletje met MonChou

Diner: Pizzadeeg maken + Pizza quattro stagioni

Pizza quattro stagioni

Zondag

Ontbijt: Wentelteefjes van zachte, witte bolletjes

WENTELTEEFJES OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

Gebak: Aardbeienkwarkgtaart met bodem van lange vingers

Aardbeien kwarktaart met lange vingers

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde