Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 2-2019
Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met daarin lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!
Maandag
Eigenlijk moet je deze kip caprese in de zomer eten, wanneer de eigen gekweekte, zongerijpte tomaatjes bijna exploderen van zoetigheid en de verse princessenboontjes in de moestuin voor het oprapen liggen. Maar ik snap dat je niet kunt wachten. Deze kip caprese is een feestje!
Heb je nog wat kipfilet over? Maak er een heerlijke borrelsalade van om op een toastje of op brood te smeren. Deze kipsalade met appel en gembersiroop is mijn favoriet.
Dinsdag
Even een vegadagje inlassen? Bij dit broodje linzenburger mis je het vlees geen milliseconde! Heerlijk om te serveren met pompoenfriet uit de oven en zelfgemaakte knoflooksaus.
Woensdag
Deze beef teriyaki is favoriet bij dochterlief. Niet zo gek, want de smaken zijn licht en tegelijkertijd complex en verfijnd. Het loont absoluut de moeite om zelf teriyakisaus te maken. Dat is gebeurd in 5 minuten en veel lekkerder dan de kant-en-klare variant. Bovendien kun je dan zelf bepalen hoe zoet je hem maakt. Ik serveer de beef teriyaki graag met rijst omdat je de teriyakisaus dan lekker door je rijst kan roeren. Verder voeg ik asperge-broccoli toe en rode paprika vanwege de kleur en een heerlijke bite.
Donderdag
Deze tortillawraps met romige spinazie-feta vulling zijn voor een drukke doordeweekse werkdag. Je zet ze inclusief oventijd binnen 30 minuten op tafel!
Vrijdag
Is vrijdag bij jou visdag? Een lekker visje van de visboer smaakt heerlijk met deze wortelfriet uit de oven met zelfgemaakte peterseliemayonaise.
Zaterdag
Een goede appeltaart mag je mij het hele jaar voorschotelen. Ik krijg er nooit genoeg van! Voor een feestelijk tintje versier ik de bovenkant van deze appeltaart met deegsterren en voeg ik rumrozijnen en walnoot aan de vulling toe. Smulfeest!
Zondag
Het lievelingsontbijt, lunch, tussendoortje en avondeten van Rebekka is een smoothiebowl. Deze tropische smoothiebowl met mango en ananas is niet alleen superlekker maar ook een pareltje om te zien. Vandaag heb je alle tijd om je uit te leven met de topping. Kijk nou wat een plaatje! Wie ga jij hiermee verwennen?
Heb je ook een lekker recept gemaakt van KeukenLiefde? Deel een foto van het resultaat op Instagram met #keukenliefde en tag @keukenliefde. Je foto komt dan automatisch voorbij onderaan op de homepage van KeukenLiefde zodat iedereen hem kan zien! KeukenLiefde moet je tenslotte delen.
Deel je reactie