Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 2-2021
Elke vrijdag deel ik een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: tagliatelle met spinazie en kabeljauw, gekruide kipdrumsticks met aardappel en groenten uit de oven, rookworstbroodje met honing-mosterdsaus, quiche met broccoli en spekjes en Indiase mulligatawny soep. In het weekend geniet je van stoofvlees met pompoen en rodewijnsaus en een gebakken kwarktaart met fruittopping! Ik wens je een smakelijke week toe!
Maandag
Zin in pasta? Het is snel klaar en je kunt er eindeloos mee varieëren. Deze variant met tagliatelle, romige spinazie en kabeljauw is verrukkelijk!
Dinsdag
Deze gekruide kipdrumsticks met aardappel, wortel en zoete aardappel bereid je in de oven. Een favoriet bij kinderen en volwassenen!
Woensdag
Ook zo dol op het broodje Unox met bijbehorend sausje? Deze variant met bladerdeeg, rookworst en honing-mosterdsaus maak je helemaal zelf!
Donderdag
Deze quiche met broccoli en spekjes is een echte allemansvriend en makkelijk om te maken. Serveer hem als hoofdgerecht met lekkere salade.
Vrijdag
Soepie? Deze Indiase mulligatawny soep is heerlijk! Fris en fruitig, zoet en zuur, vol en romig; deze soep heeft werkelijk alles!
Zaterdag
Mijn ideale weekendgerecht is een grote pan met stoofvlees. Het is heel makkelijk om te maken, maar moet wel een tijdje opstaan. Ik maak het graag in de slowcooker omdat ik er dan geen omkijken naar heb, maar je kunt het ook in de braadpan maken. Deze variant met pompoen, wortel en rodewijnsaus is heerlijk! Lekker om te serveren met geroosterde aardappels uit de oven.
Zondag
Zondag bakdag? Een heerlijk alternatief voor Amerikaanse cheesecake is de Duitse käsekuchen, oftewel gebakken kwarktaart. Lekker met een topping van vers rood fruit!
Deel je reactie