Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 20-2023
Een eetplanning maken voor een hele week kan lastig zijn, maar levert vooral voordeel op. Zo is het is voordeliger om één keer per week boodschappen te doen, dan meerdere keren. Bovendien is het stressvol om elke dag te moeten bedenken wat je ’s avonds wilt eten.
Maar hoe vul je nou zo’n weekmenu? Pak je pen en boodschappenbriefje erbij en laat je inspireren door ons nieuwe weekmenu 20-2023. Hiermee zet je elke dag een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel.
Tip! Gebruik deze handige maaltijdplanner en notitie-boodschappenbriefje om je weekmenu te noteren en de boodschappen op te schrijven.
In dit nieuwe weekmenu 20-2023
Ma: Aspergegratin met ham en ei
Di: Pasta met kip, broccoli en roomsaus
Wo: Ovenschotel met gehakt en spinazie
Vr: Snelle goulash met varkenshaas
Za: Pulled zalm op een broodje
Maandag
Aspergegratin met ham en ei
Aspergegratin met ham en ei. De klassieke asperges met ham en ei, maar dan in een ander jasje gestoken. Je kunt deze aspergegratin ’s ochtends al maken zodat je hem ’s avonds alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. De asperges hoef je niet eerst voor te koken, ze garen in de roomsaus in de oven. Lekker om te serveren met een gekookt krieltje in de schil en een groene salade.
Dinsdag
Pasta met kip, broccoli en roomsaus
Vroeger maakte ik deze pasta met een zakje kaassaus, maar inmiddels weet ik hoe je die net zo lekker (en net zo makkelijk!) zelf maakt. Deze pasta met kip, broccoli en roomsaus is hier in huize Verweij al jaren een favoriet!
Woensdag
Ovenschotel met gehakt en spinazie
Een heerlijke ovenschotel met aardappelschijfjes en een romig gehaktmengsel met courgette, spinazie en pesto. Lekker om te serveren met een frisse tomatensalade.
Donderdag
Couscous-quiche met prei en oude kaas
Deze quiche heeft namelijk een bodem en korst van couscous. En ja, dat is dus hartstikke lekker! De vulling van prei en oude kaas maken het smulfeest compleet.
Vrijdag
Snelle goulash met varkenshaas
Een snelle Hongaarse goulash met varkenshaas voor de vrijdag. Lekker om te serveren met rijst, gebakken aardappels of pasta.
Zaterdag
Pulled zalm op een broodje
Pulled zalm op een broodje. Een heerlijke lunch of makkelijk hoofdgerecht. Door de zalm in te wrijven met kruidenolie krijgt hij een heerlijke smaak. De zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt het smulfeest compleet.
Zondag
Rabarber cheesecake
Het is rabarbertijd! Ik ben verliefd op die rode stengels met friszure smaak. Wist je eigenlijk dat rabarber groente is en geen fruit? Toch wordt deze groente veel verwerkt in desserts. Deze romige cheesecake met friszoete rabarber is hemels!
Deel je reactie