Weekmenu 22-2020

Weekmenu 22-2020

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor een nieuwe week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu: spareribs in huisgemaakte barbecuemarinade, geroosterde tomatensoep, frisse rijstsalade, witte asperges met beenham, ei en botersaus en mihoen goreng. In het weekend kun je genieten van zelfgemaakte kipshoarma en een heerlijke monchoutoetje met aardbei! Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Spareribs in huisgemaakte barbecuemarinade

Spareribs in huisgemaakte barbecuemarinade

Lekker met deze koolsalade (American coleslaw)

Dinsdag

Geroosterde tomatensoep met mascarpone

Geroosterde tomatensoep met mascarpone

Woensdag

Lekker als lunchsalade, of serveer als bijgerecht met kipsaté van de barbecue en satésaus.

Rijstsalade met ei en komkommer

Rijstsalade met ei en komkommer

Donderdag

Witte asperges met beenham, krieltjes en botersaus

Witte asperges met beenham, krieltjes en botersaus

Vrijdag

Mihoen goreng

Mihoen goreng

Zaterdag

Kipshoarma met pitabrood, knoflooksaus en wittekoolsalade

Kipshoarma met pitabrood, knoflooksaus en wittekoolsalade

Zondag

Monchou toetje met aardbeien

Monchou toetje met aardbeien

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde