Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 23-2019
Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met daarin lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!
Maandag
Niet zoveel tijd om te koken vanavond? Deze bloemkool-ovenschotel met gehaktballetjes en kaassaus kun je ’s ochtends al voorbereiden zodat je hem ’s avonds alleen nog maar de oven in hoeft te schuiven!
Dinsdag
Met een pak risotto en een bouillonblokje in je kelderkast zet je in een mum van tijd iets lekkers op tafel. Deze risotto met champignons en groene asperge is een aanrader!
Woensdag
Op zoek naar een lekker lunchgerecht? Deze wrap met kipfilet, camembert, lente-ui en aardbei-rabarberjam is zo lekker! Neem mee naar je werk of stop in de picknickmand. Je kunt hem ook in plakken snijden en als borrelhapje serveren.
Donderdag
Dol op teriyaki? Deze beef teriyaki maakt je heel eenvoudig zelf! Lekker met asperge-broccoli toe, rode paprika en rijst!
Vrijdag
Nog een paar weken en dan is het witte asperge seizoen alweer voorbij. Nog even van genieten dus! Deze aspergequiche met verse zalm is een aanrader!
Zaterdag
Sinds wij onze eigen houtoven hebben om pizza in te bakken krijgen we er maar geen genoeg van. Vooral op zaterdagavond gaat er niks boven zelfgemaakte pizza! Dit is een van onze favoriete pizzarecepten uit de houtoven.
Zondag
We zitten volop in de rabarbertijd! Rabarber is eigenlijk een groente maar ik verwerk hem het liefst in zoete baksels. Zoals bijvoorbeeld deze rabarber yoghurtcake! Een heerlijke, frisse cake met olie en yoghurt in plaats van boter en friszure stukjes rabarber door het beslag.
Deel je reactie