Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 25-2019
Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met daarin lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!
Maandag
Dagje vegetarisch? Deze tomatentaart met geitenkaas is een echt zomergerecht waarbij vlees noch vis nodig zijn, de kleuren en smaken knallen van je bord! Heerlijk met een groene salade.
Dinsdag
In de zomer zet ik graag een maaltijdsalade op tafel als avondeten. Deze caesarsalade met kippendij, bacon en ei is favoriet bij het hele gezin!
Woensdag
Deze pitabrood pizza’s zijn het perfecte lunchgerecht! Ze zijn snel klaar en makkelijk om te maken. Trouwens, ook als avondeten met een kom soep erbij word je hier blij van!
Donderdag
Tijd voor piepers! Deze gepofte aardappel gevuld met tzatziki en zalm pof je bij mooi weer lekker buiten op de barbecue of anders gewoon in de oven.
Vrijdag
Steek jij de barbecue aan vanavond? Gooi er lekkere spareribs op in huisgemaakte barbecuemarinade. Dat wordt smullen! Lekker met zelfgemaakte aardappelsalade.
Zaterdag
In het weekend mag een lekker dessert niet ontbreken op het menu. Deze blauwe bessen clafoutis is een aanrader! Clafoutis is een soort dikke pannenkoek gevuld met kersen. In Frankrijk noemen ze een variant met ander fruit dan kersen een flaugnarde, maar ik noem dit lekker eigenwijs een blauwe bessen clafoutis. Je kunt trouwens ook ander fruit gebruiken. Zo maakte ik ook al pruimen clafoutis, maar je kunt ook perzik, frambozen of bramen gebruiken. Het is jouw feestje!
Zondag
Vanmiddag een gezellige borrel met vrienden of familie op de planning staan? Dan mag een borrelplankje met lekkers natuurlijk niet ontbreken! Wat denk je van een lekker plankje met gevulde eitjes, stokbroodjes zalm, parmahamrolletjes met roomkaas, garnalen in tomatensaus en bitterballen! Hier vind je de recepten.
Deel je reactie