Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 26-2019
Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met daarin lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!
Maandag
Steek je vanavond de barbecue aan? Maak deze goddelijke macaronisalade als bijgerecht! PS Zorg dat je wat overhoudt om de volgende dag als lunch mee naar je werk te nemen. Dan smaakt ‘ie minstens zo lekker!
Dinsdag
Ik ga gewoon nog even verder met de barbecuerecepten, daar kun je er nu niet genoeg van hebben toch? Zet vanavond eens een lekker sateetje op tafel. Als je deze zelfgemaakte kipsaté hebt geproefd, maak je ze voortaan altijd zelf! Vergeet niet om ook de satésaus zelf te maken hé, nu je toch bezig bent…
Woensdag
Heb je een mooie courgette in de groentela liggen? Daar maak je een heerlijk courgettebrood mee die heerlijk smaak bij de borrel of als lunch. Dit courgettebrood is verrijkt met feta, zongedroogde tomaat en heerlijke, verse kruiden. Leuk om te maken en nog lekkerder om op te eten!
Donderdag
Tijd voor pasta! Deze pasta pesto met kippendij en gegrilde groenten smaakt extra lekker in de zomer met zelfgemaakte pesto en groenten uit eigen moestuin. Of je koopt de ingrediënten in de winkel, dan smaakt het ook.
Vrijdag
Ook een lekker visje van de barbecue mag niet ontbreken. Vis en papillotte (vis in een papiertje) is supermakkelijk om te maken en valt lekker licht op de maag. Lekker met een frisse tabouleh salade!
Zaterdag
Zin om iets lekkers te bakken? Deze kruimelkoek met aardbei en rabarber is nu op zijn lekkerst met verse aardbeien en rabarber van eigen land, of uit eigen tuin! Bovendien is dit een van de makkelijkste recepten die ik ken!
Zondag
Lekker hapje bij de borrel serveren? Wat denk je van dit komkommerhapje met zalm en roomkaas. Maak er genoeg want ze zijn op voordat je het weet!
Deel je reactie