Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu #31
Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu! Een hele week lekker en gevarieerd eten met verschillende themadagen zoals budget, vega, pasta, vis, snel en bakken. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!
Aardappel Groente Vlees Maandag
De week beginnen met een agv’tje? Maak dan zelf je cordon bleu eens, dat is heel simpel en ontzettend lekker. Serveer met een flinke dot romige puree en slanke groene boontjes. Mmmm… wat een feest die maandag!
Pasta Di Mama Dinsdag
Pasta pesto komt hier regelmatig op tafel. We zijn er allemaal dol op, vooral deze variant met kip en groene asperges. Het geheim van de lekkerste pasta pesto is verse pesto. Die maak je natuurlijk zelf, of koop anders verse pesto in de winkel. Succes verzekerd!
Vlugge Woensdag
Drie of vier dagen in de week pronkt er bij ons op tafel een lekker vegetarisch gerecht. Deze couscous met walnoot, spinazie en rode biet staat snel op tafel, is gezond en superlekker. Wat wil een mens nog meer!
Donderdag Visdag
Tijd voor een lekker visje! Met zalm zit je altijd goed. Deze zalmfilets garen in een bedje van spinazie à la crème en zijn bedekt met een dakje van broodcroutons. Je kunt dit gerecht prima van tevoren bereiden en op moment suprême alleen nog in de oven schuiven. Lekker met gekookte pasta of een gekookte of gebakken aardappel.
Vleesloze Vrijdag
Ik vind gevulde portobello’s het toppunt van feestelijkheid. Met de vulling kun je alle kanten op, maar ik ga dit keer voor een lekkere vega vulling van aardappel-truffelpuree. Je kunt deze portobello’s als voor-, of bijgerecht serveren maar net zo goed als hoofdgerecht. Serveer er dan twee per persoon.
Vleesverwennerij Zaterdag
Een goede biefstuk is kostbaar, maar af en toe kan ik er echt naar hunkeren. Ik doe een moord voor een goed gebakken biefstuk met jus en puree, maar deze salade biefstuk Bali van het bekende biefstukrestaurant Loetje is ook niet te versmaden. Die moet je proeven!
Zoete Zaligheid Zondag
Een aanbieding met blauwe bessen? Twijfel geen moment en sla die blauwe pareltjes in: deze monchoutaart met blauwebessentopping maakt je zondag pas echt compleet!
Deel je reactie