Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 31-2020
Boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten, maar ook wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit weekmenu: kipspies in barbecuesaus met romige aardappelsalade, courgette frittata, pruimencake, varkenshaas roerbak met broccoli en pizza quattro stagioni. In het weekend geniet je van een kom minestronesoep met kaastortellini en een heerlijk komkommerhapje met roomkaas en zalm! Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!
Maandag
Kipspies in barbecuesaus
Lekker met aardappelsalade.
Dinsdag
Courgette frittata
Heerlijk als lunch of lichte avondmaaltijd met salade en brood erbij.
Woensdag
Pruimencake
Geniet ervan zolang het nog kan! Is jouw pruimenboom kaalgeplukt en kun je in de winkel geen pruim meer vinden? Gebruik dan ander zomerfruit zoals bosbessen, frambozen (laat de rietsuiker en kaneel achterwege en voeg stukjes gehakte witte chocolade toe), bramen (vervang de rietsuiker en kaneel door honing en kardemom), of een combinatie hiervan!
Donderdag
Varkenshaas roerbak met broccoli en wortel
Vrijdag
Pizza quattro stagioni
Een heerlijke pizza belegd in vier verschillende smaken: zwarte olijf, champignons, ham en artisjok! Met dit zelfgemaakte pizzadeeg bak je de lekkerste pizza’s, net zo lekker als in Bella Italia! Met dit recept bak je de lekkerste glutenvrije pizzabodem. Benieuwd welke kazen favoriet zijn op mijn pizza? Je leest het hier!
Zaterdag
Minestrone met kaastortellini
Zondag
Een lekker borrelhapje op tafel zetten? Dit komkommerhapje met zalm en roomkaas is een aanrader!
Deel je reactie