Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 33-2021
Elke vrijdag delen wij hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor doordeweeks en natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je een heerlijke ovenschotel met sperziebonen en gehakt, pasta met kip en perzik, Mexicaanse wraps, gevulde courgette met rijst en Griekse kipspiesjes. In het weekend geniet je van een lekkere pan Spaanse paella en een yoghurttaart met perzik en pistache! Ik wens je een smakelijke week toe!
Weer verkrijgbaar in de KL-shop: de handige maaltijdplanner en het boodschappenlijstje om al je boodschappen op te schrijven!
Maandag
Ovenschotel met sperziebonen en gehakt
In de zomer hebben wij een overvloed van sperziebonen uit eigen moestuin. Omdat ik dol ben op ovenschotels verwerk ik ze daarin. Deze ovenschotel met gehakt, sperziebonen en romige aardappelpuree is om je vingers bij af te likken, zo lekker!
Dinsdag
Pasta met kip, perzik en roomsaus
Een lekker pastagerecht op tafel zetten? Deze pasta met gekruide kerriekip, zoete perzik, witlof, paprika en roomsaus is favoriet bij jong en oud. En binnen 20 minuten op tafel!
Woensdag
Mexicaanse wraps met gehakt en groenten
Wij zijn dol op Mexicaanse wraps uit de oven. Dit keer vul ik ze met gehakt, wortel en knolselderij. Een heerlijke combinatie! Serveer de Mexicaanse wraps met schaaltjes guacamole, tomatensalsa en voor de liefhebber wat zure room of crème fraîche. Smullen maar!
Donderdag
Gevulde bolcourgette met couscous en feta
Zin in een avondmaaltijd met lekker veel groenten, dan is deze gevulde bolcourgette met couscous en feta echt iets voor jou!
vrijdag
Griekse kipspiesjes
Een lichte maaltijd op tafel zetten? Deze Griekse kipspiesjes met Griekse salade en zelfgemaakte ovenfrietjes zijn een goed idee. Door de kip te marineren in yoghurt wordt hij heerlijk mals, ook na het grillen! Als je de kip ‘s ochtends of al een dag van tevoren marineert dan zet je dit alles binnen 30 minuten op tafel!
Zaterdag
Spaanse paella van de barbecue
Heerlijk Spaanse paella met malse kippendij, chorizo, mosselen en grote garnalen. Als groente gebruik ik paprika, snijbonen en doperwten. Ik maak hem buiten op de barbecue in een daarvoor geschikte paellapan, maar je kunt hem ook binnen maken in een grote hapjes- of koekenpan.
Zondag
Yoghurttaart met perzik en pistache
Deze yoghurttaart met perzik en pistache is makkelijk om te maken en het resultaat is heerlijk! Kun je geen perzik vinden? Zie ook onderstaande variatietips!
Deel je reactie