Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 40-2020
Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: groene curry met kip, courgettelasagne, hutspot met pittige rookworst, wraps met krokante vissticks, spruitjes ovenschotel! In het weekend kun je genieten van zelfgemaakte saucijzenbroodjes en een heerlijke speculaas-cheesecake met karamel swirl! Ik wens je alvast een smakelijke week toe!
Maandag
Deze geurende Thaise groene curry met kip en sperziebonen is gemaakt in een handomdraai. Het gerecht is mild pittig dus ook geschikt voor kinderen. De kokosmelk maakt het lekker romig. Lekker om te serveren met witte rijst.
Dinsdag
Deze courgettelasagne met kipgehakt maak je zonder pastabladen en is daardoor licht en koolhydraatarm. Zeker het proberen waard!
Woensdag
Deze klassieke hutspot krijgt een verrassende twist als je hem serveert met spicy en sticky gebakken rookworst!
Donderdag
Een heerlijke wrap met krokante vissticks en zoetzure wortelsalade. Het frisse yoghurtsausje maakt het smulfeest compleet! Deze wraps zijn niet alleen erg lekker, maar ook heel makkelijk om te maken.
Vrijdag
Een heerlijke spruitjes ovenschotel met gekruid gehakt en zachte aardappelpuree. Met kaas gegratineerd in de oven voor een krokant korstje!
Zaterdag
In het weekend zet ik ’s avonds graag iets lekkers op tafel. Mijn moeder maakte vroeger (en nu nog steeds) vaak saucijzenbroodjes in het weekend en deze heerlijke traditie heb ik overgenomen. Serveer ze vers uit de oven als ze nog warm zijn, dan zijn ze het allerlekkerst!
Zondag
Deze speculaas cheesecake heeft een knapperige speculaasbodem, een romige cheesecakevulling en frisse topping met karamel swirl. Hij is verrukkelijk!
Deel je reactie