Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 41-2020
Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: risotto met courgette en pesto, pasta gratin met gehaktballetjes, Japanse pannenkoek, rodekoolstamppot met gebakken appel en zelfgemaakte shoarma met wittekoolsalade! In het weekend geniet je van Indische soto ajam en heerlijke perenflapjes! Ik wens je alvast een smakelijke week toe!
Maandag
Een makkelijk eenpansgerecht op tafel zetten? Dan maak je risotto! Deze risotto met courgette, spinazie en pesto zit bommetjevol smaak!
Dinsdag
Tijd voor pasta! Deze pasta gratin met pestogehaktballetjes wordt gegratineerd met mozzarella in de oven.
Woensdag
Een hartige pannenkoek met witte kool in Japanse stijl! Mijn inspiratie voor dit recept komt van de Japanse pannenkoek Okonomiyaki. PS Heb je wittekool over? Je kunt er een lekkere koolsalade van maken voor vrijdag!
Donderdag
Deze rodekoolstamppot met gebakken appel is mijn ultieme herfst- en winterkost. Heerlijk met gebakken saucijsjes, of een pan hachee!
Vrijdag
Op vrijdagavond pakken we uit met iets lekkers: zelfgemaakte shoarma met wittekoolsalade! En natuurlijk mag ook de zelfgemaakte knoflooksaus niet ontbreken.
Zaterdag
Zaterdag soepdag? Soto ajam is een goedgevulde kippensoep uit de Indonesische keuken. Deze makkelijke variant met kipfilet, rijst, taugé en ei is heerlijk!
Zondag
Zin om iets lekkers te bakken? Deze perenflappen met vanille en karamelsaus zijn heel makkelijk om te maken. Serveer ze direct uit de oven als ze nog warm zijn, dan zijn ze het allerlekkerst!
Deel je reactie