Weekmenu 42-2019

Weekmenu 42-2019

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu vind je onder andere Hollandse boerenkoolstamppot met jus en rookworst, flammkuchen met wit, peer en gorgonzola, ciabatta met zelfgemaakte tonijnsalade, gegratineerde mosselen met spinazie en kaas uit de oven, een Mexicaanse ovenschotel met kip en nacho’s, paddestoelensoep en als klap op de vuurpijl een Toblerone-taart! Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Boerenkoolstamppot met jus en rookworst

Boerenkoolstamppot met jus en rookworst

Dinsdag

Flammkuchen met witlof, peer en gorgonzola

Flammkuchen met witlof, peer en gorgonzola

Woensdag

Ciabatta met tonijnsalade van de La Place

Ciabatta met tonijnsalade van de La Place

Donderdag

Gegratineerde mosselen met spinazie

Gegratineerde mosselen met spinazie

Vrijdag

Mexicaanse ovenschotel met kip en nacho’s

Mexicaanse ovenschotel met kip en nacho's

Zaterdag

Paddestoelensoep

Paddestoelensoep

Zondag

Toblerone taart

Toblerone taart

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde