Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 42-2020
Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: witlofstamppot met ham en kaas, gehaktballetjes in roomsaus, mihoen goreng, roerbakkip met spruitjes en gebakken vis! In het weekend geniet je van Hollandse snert en snelle babka met Nutella. Ik wens je alvast een smakelijke week toe!
Maandag
Een keer wat anders dan witlof met ham en kaas uit de oven? Probeer deze witlofstamppot met ham, kaas en kerrie eens!
Dinsdag
Dol op de gehaktballetjes van IKEA? Met dit recept maak je ze heel makkelijk en net zo lekker zelf!
Woensdag
Met een grote pan mihoen goreng maak ik het hele gezin blij. Lekker met een gebakken eitje en zelfgemaakte sateetjes.
Donderdag
Zin in spruitjes? Je kunt er veel meer mee dan alleen koken. Deze roerbakkip met cashewnoten en spruitjes is een van mijn favoriete manieren om spruitjes te verwerken.
Vrijdag
Vrijdag visdag! Wat denk je van romige knolselderijpuree met vers gebakken vis. Zelfgemaakt het allerlekkerst!
Zaterdag
Deze oer-Hollandse snert met krabbetjes en rookworst maak je in de slowcooker! Supermakkelijk, die slome doet al het werk!
Zondag
Zondag bakdag? Een snelle variant van de traditionele babka uit Oost-Europa. Je maakt hem met een blikje croissantdeeg en Nutella!
Deel je reactie