Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 43-2020
Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: pastagratin met witlof, kipfilet met pesto en parmaham, zelfgemaakte tonijnsalade met zongedroogde tomaatjes, spruitjesstamppot en hachee met rodekool! In het weekend geniet je van bloederige tomatensoep met oogballetjes (zaterdag is het Halloween!) en een heerlijke koffie-walnotencakerol. Ik wens je alvast een smakelijke week toe!
Maandag
Witlof met ham en kaas uit de oven is een herfst- en winterfavoriet van velen. Deze pasta gratin is een heerlijke variant daarop!
Dinsdag
Iets lekkers met kip in de hoofdrol? Deze kipfilet is gevuld met pesto en omwikkeld met parmaham! Lekker met zoete aardappel- en pastinaakfrietjes uit de oven, wat rucola en basilicummayonaise.
Woensdag
Op woensdagmiddag gaan we lekker lunchen. Met een blikje tonijn maak je in een handomdraai deze heerlijke tonijnsalade. Heerlijk op een vers afgebakken broodje!
Donderdag
Weleens stamppot gegeten met spruitjes? Deze spruitjesstamppot met puntpaprika en spekjes is heerlijk! PS Lekker met een gebraden beenham uit de oven.
Vrijdag
Een hartverwarmend herfstgerecht op tafel zetten? Deze hachee geserveerd met aardappelpuree en zacht gestoofde rodekool is een van mijn herfst- en winterfavorieten!
Zaterdag
Happy Halloween! Thuis Halloween vieren doe je natuurlijk met iets lekkers. Deze bloederige tomatensoep met oogballetjes klinkt misschien een beetje vies, maar is bijzonder smakelijk! ?
Zondag
Verwen jezelf of anderen bij de koffie met deze heerlijke koffie-walnoten cakerol!
Deel je reactie