Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 45-2020
Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: ovenschotel met gehakt en spinazie, tagliatelle met gamba’s en wittewijnsaus, blt stokbrood, Griekse risoni met feta en zelfgemaakte kipsaté! In het weekend geniet je van Franse uiensoep en carrotcake-bananenbrood. Mmmm… ik wens je een smakelijke week toe!
Maandag
Een heerlijke ovenschotel met aardappelschijfjes en gehakt met courgette, spinazie en pesto!
Dinsdag
Deze tagliatelle met gebakken gamba’s en romige witte-wijnsaus is heel makkelijk om te maken. Serveer met een groene salade.
Woensdag
Zin in een lekkere lunch? Dit BLT stokbrood is een aanrader! Knapperig stokbrood belegd met zoute bacon, frisse sla en hartige tomaat.
Donderdag
Heerlijke Griekse pasta (risoni) met courgette, paprika en feta. Lekker om te serveren met stokbrood en een gemengde salade.
Vrijdag
De lekkerste kipsaté maak jezelf! Het geheim zit hem in de marinade. Hoe langer je de kip marineert, hoe lekkerder de kipsaté! Tip: zet hem donderdag al in de marinade!
Zaterdag
Deze bekende Franse uiensoep staat in bijna iedere Franse bistro wel op de menukaart. Bovenop de soep ligt gegratineerd stokbrood met gruyere kaas!
Zondag
Dol op carrot cake en bananenbrood? In dit recept combineer ik best of both worlds; maak kennis met mijn carrotcake-bananenbrood!
Deel je reactie