Weekmenu 47-2022

Weekmenu 47-2022

Een eetplanning maken voor een hele week kan lastig zijn, maar het kan je ook geld en stress besparen. Heb je geen idee wat je volgende week op tafel moet zetten? Pak je pen en boodschappenbriefje erbij en laat je inspireren door ons nieuwe weekmenu 47-2022. Hiermee zet je elke dag een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel.

Tip! Gebruik deze maaltijdplanner en notitie-boodschappenbriefje om je weekmenu te noteren en de boodschappen op te schrijven.

In dit nieuwe weekmenu 47-2022:

✅ Ma: Traybake met röstirondjes, spruitjes en kip
✅ Di: Bami met varkensreepjes, chilisaus en cashew
✅ Wo: Gehaktballen in Belgische biersaus

✅ Do: Tomatenrisotto met paprika en feta
✅ Vr: Uitsmijter carpaccio
✅ Za: Roerbak biefstuk met broccoli en oestersaus
✅ Zo: Mandarijn-monchoutaart met kruidnotenbodem

Maandag

Traybake met röstirondjes, spruitjes en kip

Niks makkelijker dan een traybake voor het avondeten. Alles van één bakblik en de oven doet al het werk. Varieer met ingrediënten uit het seizoen, zo zet je steeds weer iets verrassends op tafel. Deze traybake met röstirondjes, spruitjes en kip smaakt heerlijk in de herfst-, en wintermaanden. De kipfilet leg je de laatste tien minuten van de oventijd op de groenten en röstirondjes en blijft zo lekker mals en sappig.

Traybake met röstirondjes, spruitjes en kip

Dinsdag

Bami met varkensreepjes, chilisaus en cashew

Een lekker gerecht op tafel zetten dat snel klaar is? Probeer deze roerbakschotel met bami, magere varkensreepjes, knapperige groenten en cashewnoten en zoete chilisaus.

Bami met varkensreepjes, chilisaus en cashew

Woensdag

Gehaktballen in Belgische biersaus

Heerlijke supersappige gehaktballen in een krachtige, ietwat zoete biersaus. Ik serveer ze het liefst met dikke Belgische frieten en een kom sla. Genieten.

Gehaktballen in Belgische biersaus

Donderdag

Tomatenrisotto met paprika en feta

Risotto is een van mijn favoriete gerechten om te maken als ik weinig afwas wil. Deze tomatenrisotto met paprika en feta is makkelijk om te maken en hartverwarmend lekker. Zie ook onderstaande tips om te variëren.

Tomatenrisotto met paprika en feta

Vrijdag

Uitsmijter carpaccio

Ook thuis kun je een feestje van je lunchmoment maken. Wat denk je bijvoorbeeld van deze uitsmijter carpaccio. Geroosterd brood belegd met carpaccio en geserveerd met een gebakken eitje. Onderstaande hoeveelheden zijn voor twee personen als lunch, maar je kunt hem ook voor één persoon als avondeten serveren. Ik denk dat je niemand zult horen klagen… 🙂

Uitsmijter carpaccio

Zaterdag

Roerbak biefstuk met broccoli en oestersaus

Als je dit gerecht geproefd hebt zul je daarna altijd een flesje oestersaus in huis willen hebben. Oestersaus is een echt smaakbommetje en een onmisbare basissaus in de Aziatische keuken. Deze roerbakschotel met biefstuk, broccoli en oestersaus is supermakkelijk om te maken en staat in een handomdraai op tafel. Lekker met rijst of noedels.

Roerbak biefstuk met broccoli en oestersaus

Zondag

Mandarijn-monchoutaart met kruidnotenbodem

Een heerlijke monchoutaart met frisse mandarijn en knapperige kruidnotenbodem, wie wordt daar nu niet blij van! Een perfecte taart om op tafel te zetten tijdens pakjesavond, of maak hem vandaag gewoon omdat je er zin in hebt.

Mandarijn-monchoutaart met kruidnotenbodem

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde