Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 48-2020
Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: Indiase kip tikka massala, Griekse rijstsalade, Züricher geschnetzeltes, kabeljauwschotel met wortel en prei, tips en recepten voor een stamppotbuffet en snelle kaneelbroodjes. Op sinterklaasavond geniet je van zelfgemaakte disco-speculaasrotsjes! Ik wens je een smakelijke week toe!
Maandag
Kip tikka massala is een heerlijk Indiaas gerecht bestaande uit malse stukjes kipfilet (tikka) geserveerd in een licht pittige (garam masala) yoghurtsaus. Tip: kook wat extra rijst om morgen een lekkere lunchsalade mee te maken!
Dinsdag
Heb je rijst over van gisteren? Geef hem een tweede leven in deze Griekse rijstsalade! Heerlijk als lunchgerecht, of als avondeten met wat knapperig brood erbij.
Woensdag
Alvast wat lekkers bakken voor sinterklaasavond? Deze disco speculaasrotsjes zijn leuk én lekker voor jong en oud!
Donderdag
Ken je het Zwitserse gerecht Züricher geschnetzeltes? Deze kalfsreepjes in romige champignonsaus maak je heel makkelijk zelf! Tip: In plaats van kalfsreepjes kun je ook varkens-, kip-, of zelfs vegareepjes gebruiken!
Vrijdag
Eet jij regelmatig vis? Het is niet alleen lekker, maar ook gezond. Noteer snel de ingrediënten voor deze kabeljauwschotel uit de oven met romige wortel en prei. Hij is heerlijk! Lekker met gebakken krieltjes.
Zaterdag
Vanavond is het pakjesavond! Dan smaakt er maar weinig zo goed als een Hollandse stamppot. Je kunt zelfs een stamppotbuffet organiseren met meerdere stamppotten en verschillende soorten vlees erbij. Mmmm… Dat wordt ouderwets genieten!
Zondag
Zo simpel en zo lekker. Deze kaneelbroodjes maak je in een handomdraai van kant-en-klaar croissantdeeg!
Deel je reactie