Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 49-2020
Boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!
In dit nieuwe weekmenu vind je: witlof met ham en kaas uit de oven, turksbroodpizza met zalm, courgettesoep, pasta pesto met kip en rodekoolquiche met geitenkaas. In het weekend geniet je van zelfgemaakte kaasbroodjes en een heerlijke snickerscake! Ik wens je een smakelijke week toe!
Maandag
Dol op witlof met ham en kaas uit de oven? Dit is een heerlijke variant met een vleugje honing en smeuïge mosterdpuree.
Dinsdag
Deze turksbroodpizza met verse zalm is mijn favoriet op geen-zin-om-te-koken-dagen. Hij staat in 15 minuten op tafel en het is een echt verwengerecht. Iedereen is er dol op!
Woensdag
Deze courgettesoep met pesto is gemaakt in een handomdraai. Lekker als lunch, of als hoofdgerecht met knapperig stokbrood erbij.
Donderdag
Na het maken van de courgettesoep van gisteren heb je waarschijnlijk pesto over. Mooi! Vandaag eten we pasta pesto met kip en sperziebonen!
Vrijdag
Het klinkt misschien een beetje gek om rodekool in een quiche te stoppen, maar eenmaal geproefd ben je om! Deze rodekoolquiche maak je heel makkelijk en snel met een potje rodekool. In combinatie met de zachte geitenkaas een heerlijke combi!
Zaterdag
Vroeger reed ik hier regelmatig voor langs de bakker: een bladerdeegbroodje gevuld met romige kaasragout, oftewel een kaasbroodje! Je kunt ze ook heel makkelijk zelf maken. Dit is mijn favoriete recept!
Zondag
Zondag bakdag! 🙂 Wat denk je van een snickerscake met Snickers, pinda en chocolade! Verslavend lekker!
Deel je reactie