Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Wentelteefjes van suikerbrood met kaneelsuiker
Een goed begin van de dag zijn deze wentelteefjes van suikerbrood zeker! Bestrooi ze met wat kaneelsuiker en serveer er een kommetje pruimenjam bij. Mmmmm, dat wordt smullen!
Ingrediënten
- 2 dikgesneden plakken suikerbrood
- 1 ei
- 100 ml room, of melk
- Snuf kaneel
- 2 el suiker
- Klont roomboter
Om erbij te serveren
- Jam
Verder nodig
koekenpan, kom, garde
Bereiding
Klop het ei los met de room en roer er wat kaneelpoeder doorheen. Dompel het brood aan beide kanten goed door het eimengsel.
Verhit de koekenpan met een flinke klont boter en bak de wentelteefjes op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.
Meng de suiker met wat kaneelpoeder en strooi dit over de wentelteefjes. Ik smeer graag nog een likje zelfgemaakte pruimenjam over de wentelteefjes …
Eet smakelijk!
Themarecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Ontbijtrecepten, Valentijnsrecepten
Deel je reactie