Wentelteefjes van suikerbrood met kaneelsuiker

Wentelteefjes van suikerbrood met kaneelsuikerEen goed begin van de dag zijn deze wentelteefjes van suikerbrood zeker! Bestrooi ze met wat kaneelsuiker en serveer er een kommetje pruimenjam bij. Mmmmm, dat wordt smullen!

Ingrediënten 

  • 2 dikgesneden plakken suikerbrood
  • 1 ei
  • 100 ml room, of melk
  • Snuf kaneel
  • 2 el suiker
  • Klont roomboter

Om erbij te serveren

  • Jam

DSC_2999_800x536

Verder nodig
koekenpan, kom, garde

Bereiding
Klop het ei los met de room en roer er wat kaneelpoeder doorheen. Dompel het brood aan beide kanten goed door het eimengsel.

Verhit de koekenpan met een flinke klont boter en bak de wentelteefjes op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.

Meng de suiker met wat kaneelpoeder en strooi dit over de wentelteefjes. Ik smeer graag nog een likje zelfgemaakte pruimenjam over de wentelteefjes …

Eet smakelijk!

Themarecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Ontbijtrecepten, Valentijnsrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde