Witlof in ham- en kaassaus

De klassieke witlof met ham en kaas uit de oven kennen we allemaal, maar soms wil je weleens wat anders. Deze witlof in ham- en kaassaus bevat dezelfde ingrediënten, maar is dan in een ander jasje gestoken. Je zet hem in 15 minuten op tafel! Lekker met gebakken aardappels, gekookte pasta of witte rijst.

PS Zie ook onderstaande variatietips! 

Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(7 stemmen)
5 reacties

Deel je reactie

  1. blank Keukenkoningin

    Erg lekker. Ook fijn dat er zo veel foto’s bij de recepten staan. Ik had nog nooit een roux gemaakt, maar met de foto’s was het erg duidelijk

    1. Leuk om te horen! 🙂

    2. 1 geraspte teen knoflook in de pan
      tijdens het langzaam smelten van de boter geeft een extra lekkere smaak aan kaassaus.

      1. Dat kan zeker Marinka! 🙂

  2. blank Joke

    Heerlijk! Ipv ham met gerookte zalm en pasta gegeten! Bedankt!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde