Witte asperges met botersaus

Witte asperges op klassieke wijze met botersaus, ei en ham, dat blijft toch een van mijn favorieten. Dit keer verrijk ik de botersaus met een scheutje room en parmezaan waardoor je een heerlijke roomsaus krijgt. Parmezaan en witte asperges zijn dikke vrienden van elkaar en dat proef je! Lekker om te serveren met gekookte krieltjes, pasta of gnocchi.

Lenterecepten, Menu, Seizoensrecepten, Hoofdgerechten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. Heidie

    Ik heb ooit eens de tip gekregen van een kok om aan het water wat zout, schepje suiker en boter toe te voegen. Zo worden de asperges zachter.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde