Witte asperges met parmaham, ei en hollandaisesaus

Na een jaar wachten kunnen we eindelijk weer genieten van het witte goud. Hoe eet jij ze het liefst? Ik heb in de loop der jaren al behoorlijk wat aspergegerechten met je gedeeld, maar de klassieke variant met ham, ei en hollandaisesaus blijft toch wel mijn favoriet. Toch geef ik er dit keer een kleine twist aan met krokant uitgebakken parmaham en een gepocheerd ei. De hollandaisesaus maak ik zelf, dat is heel makkelijk en superlekker. Vind je een gepocheerd ei en zelfgemaakte hollandaisesaus toch teveel gedoe, dan kun je ze vervangen door een (zacht) gekookt ei en kant-en-klare hollandaisesaus. Dat is nog steeds genieten. 

Asperge recepten, Lenterecepten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Paasrecepten, Hoofdgerechten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close