Ingrediënten
- 2 grote, rode bietenwraps
- 200 g naturel roomkaas
- 200 g gerookte zalm
- 2 tl kappertjes, fijngehakt
- 1/2 tl citroenrasp
- 1 tl honing
- Bosje verse tuinkruiden (peterselie, bieslook en dille, 3 takjes elk), fijngehakt
Wraphapje met zalm en roomkaas. Wraphapjes doen het altijd goed op verjaardagen of feestjes, maar je kunt ze ook in de lunchtrommel doen. Met wraphapjes kun je eindeloos variëren, ze zijn makkelijk om te maken en (bijna) iedereen is er dol op. Voor dit wraphapje met zalm en roomkaas gebruik ik rode bietenwraps en vul ze met zelfgemaakte kruidenroomkaas en gerookte zalm. Dan oprollen, snijden en smullen maar.
Op KeukenLiefde vind je behoorlijk wat recepten voor wraphapjes. De wraprolletjes met kipfilet en roomkaas van mijn schoonmoeder zijn één van onze favorieten, maar ook de wraprolletjes met carpaccio zijn niet te versmaden. Kijk hier voor alle wraphapjes op KeukenLiefde.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie