Ingrediënten
- 4 à 5 kleine, zachte tortillawraps
- 2 kipfilets, in dikke repen gesneden
- 1 zakje crispy chicken seasoning mix van Santa Maria (je kunt de seasoning mix ook zelf maken door 50 g maisvlokken te mengen met Mexicaanse kruidenmix)
- 2 tomaten, zaadlijst en sap verwijderd en in kleine blokjes gesneden
- 1/2 kleine rode ui, fijngesnipperd
- 1 blikje maiskorrels, uitgelekt
- Paar takjes koriander, fijngehakt
- 1 limoen
- Paar blaadjes kropsla
- 75 g geraspte, jong belegen kaas
- 1x recept yoghurt-avocadodressing
- Chipotle saus (die van La Morena is superlekker)
Verder nodig
- Vel bakpapier
- Ovenschaal
om 19:26
Bedankt voor het recept, was echt heerlijk!
Ik heb voor de kinderen aparte bakjes gemaakt zodat zij konden kiezen.
Voor ons heb ik het recept aangehouden, maar niet in de oven gedaan.
Het is fris, beetje pittig en romig… lekker hoor 🙂
om 11:10
Leuk om te horen dat het heeft gesmaakt Tamara! 🙂
om 08:05
Moet de sla echt mee in de oven, klopt dat? Komt die er niet verlept uit?
om 09:08
Hoi Sophie, de sla wordt idd zacht in de oven. Als je liever knapperige sla hebt kun je hem ook later toevoegen of er apart als salade bij serveren.
om 16:24
Wij lusten geen koriander… wat is een goede vervanger daarvoor??
om 10:26
Hoi Sandra, qua smaak ik koriander niet te vervangen. Je kunt platte peterselie gebruiken, dat geeft een andere smaak maar ik ook lekker.
om 20:11
Vanavond gegeten en wat hebben we hiervan gesmuld. Tot mijn verbazing zelfs de kids.
om 09:19
Leuk om te horen Mandy, een mooier compliment is er niet! 🙂
om 12:47
Dit recept is egt een aanrader . Het was verrukkelijk voor herhaling vatbaar.
om 13:52
Leuk om te horen Wilma! 🙂
om 20:25
Heerlijk ?
om 10:54
Waar koop je die chipoti saus
om 11:41
De AH heeft hem zowieso en Jumbo volgens mij ook.