Ingrediënten
- 2 tl ranchkruiden, (gebruik de ranch kruiden uit dit recept)
- 1 takje peterselie, fijngehakt
- 1 eetrijpe avocado
- 150 ml geitenyoghurt* (eventueel te vervangen door gewone yoghurt)
- 1 tl limoensap
- Zout en peper uit de molen
*Geitenyoghurt heeft een heerlijk, zachte en neutrale smaak en is bovendien licht verteerbaar.
Verder nodig
- Keukenmachine met hakmes
om 20:57
Kun je ook Alpro Soya yoghurt hiervoor gebruiken?
om 09:18
Ik ken die yoghurt niet Joyce, maar denk dat het wel kan.
om 15:11
Heerlijk!! Vraag mij alleen hoelang je dit kan bewaren. Heb namelijk nog over van de krokante kip met tomatensalsa. Dit was trouwens ook erg lekker:)
om 09:30
Hoi Anita, ik houd altijd de houdbaarheidsdatum van de yoghurt aan die je hiervoor gebruikt.