Ingrediënten
- 4 el dikke Griekse yoghurt
- 1/2 tl uienpoeder
- 1/2 tl knoflookpoeder
- 1/2 tl gedroogde dille
- Zeezout uit de molen
Deze frisse yoghurtdipsaus maakt mijn dochter altijd om te serveren bij haar zelfgemaakte tortillachips. Ik heb niks aan haar recept veranderd. De friszure en romige yoghurt combineert heerlijk met de kruidige tortillachips, maar smaakt ook heerlijk bij knapperige rauwkost. Een heerlijk borrelhapje.
Menu, Wereldgerechten, Oosterse recepten, Voor bij de borrel
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! Nog meer lekkere dipsauzen voor op de borrelplank vind je hier.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie