Zak van Sinterklaas van bladerdeeg en gehakt

Een hartig hapje maken voor sinterklaasavond? Deze sinterklaaszakjes maak je van bladerdeeg en gekruid gehakt. Serveer ze het liefst (lauw)warm uit de oven, dan zijn ze het allerlekkerst! 

Zie onderstaande tip als je ze van tevoren wilt maken.

Themarecepten, Sinterklaas recepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(10 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. Jacolien

    ja gesmuld vorig jaar dus nu weer aan de slag ….een echte aanrader enne succes verzekerd

  2. Hoi
    Wat ziet het er leuk uit.
    Mijn vraag aan jullie .
    Ik wil deze maken maar dan voor kerst en oud en nieuw.
    Welke kruiden raden jullie aan
    Gr en fijne kerst dagen mooi 2020

    1. joke

      Als je het wat pittiger wil maken zou ik theelepel kerrie en theelepel komijn toevoegen en evt. teentje knoflook. en handje gehakte peterselie erdoor.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde