Ingrediënten
- 1/2 half recept zelfgemaakt korstdeeg (of 2 rollen kant-en-klaar bladerdeeg)
- 1 kg zalmfilet aan één stuk, of twee stukken van 500 gram, zonder vel
- 1-2 el grove mosterd
- 1 portie kruidenboter voor vis
- 1 ei, losgeklopt
- Wat bloem om aanrecht te bestuiven
Nodig
- Keukenpapier
om 09:49
Hoi Annemiek, hoeveel plakjes bladerdeeg denk je ongeveer nodig te hebben bij dit recept?
Groetjes Maaike
om 16:55
Hoi Maaike, ik heb het erbij gezet in het recept. Hoop dat het zo duidelijk is!
om 15:13
Hoi Annemiek,
Heb hem gemaakt 2e Kerstdag
en het was heerlijk.
Dat wordt een blijvertje
Groetjes Lya
om 16:11
Super Lya! Leuk om te horen! 🙂
om 16:36
Heerlijk heb dat ook wel gemaakt,
Ook lekker op de borreltafel, bladerdeeg
doorsnijden voor de kleine hapjes en
nog een beetje grof zeezout erover.