Zalmrol met basilicumroomkaas

Je bent nog maar amper bijgekomen van de Kerst of ik sta alweer klaar met een hapje voor oudjaarsavond. 🙂 Want naast de oliebollen en appelbeignets horen er op oudjaarsavond natuurlijk ook hartige hapjes op tafel te komen. Omdat ik dol ben op hapjes met zalm maakte ik een zalmrol gevuld met roomkaas, basilicum, een vleugje citroen en pijnboompitten. Feestelijk en lekker!

Je kunt de zalmrol op verschillende manieren serveren. Dun gesneden als amuse op een rondje geroosterd casinobrood, wrap, pannenkoek of blini, op een amuselepel, of serveer de zalmrolletjes gewoon zo op een mooie schaal. Wat je ook kiest, smulplezier is gegarandeerd!

 

Themarecepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Paasrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close