Zalmtartaar

Visliefhebbers opgelet! Ik heb namelijk weer een heerlijk visrecept voor jullie. Deze zalmtartaar is gemaakt van verse en gerookte zalm en heeft daardoor een  zachte en subtiele vissmaak. Serveer met wat knapperig geroosterd brood als elegant borrelhapje, of serveer als feestelijk voorgerecht met wat rucola, kappertjes en in de oven gepofte cherrytomaat. Genieten!

Themarecepten, Kerstrecepten, Mannenvoer, Oud-en-nieuwrecepten, Voorgerechten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
5 reacties

Deel je reactie

  1. Miranda

    Zou (verdunde) appelsap een vervanger van de witte wijn kunnen zijn?

  2. Greetje

    Kan hier ook gewoon boullion gebruikt worden ipv wijn?

    1. Dat kan, maar je krijgt wel een heel ander eindresultaat qua smaak.

      1. Mirjam

        Is er dan wellicht een andere drank (water zal sowieso gaan denk ik) die je erbij kan doen? Ik hou helemaal niet van wijn.

        1. Hoi Mirjam, water kan, maar ik zou voor wijn gaan. Je proeft er niets van terug, maar hij geeft de zalm net wat meer smaak dan water.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde