Zelfgemaakte slasaus

Verse kropsla (misschien wel uit eigen moestuin), aangemaakt met een beetje slasaus: zo simpel kan lekker zijn! Slasaus kun je heel makkelijk zelf maken. Veel lekkerder dan zo’n fles uit de winkel. Probeer het maar, je weet niet wat je proeft, zo lekker!

In een afgesloten potje in de koelkast kun je de slasaus zeker enkele dagen bewaren.

Basisrecepten, Hartige keuken, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Salades

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(24 stemmen)
9 reacties

Deel je reactie

  1. Willem Rietveld

    Kwam het recept al surfend tegen. Maand geleden gemaakt, had toen geen dille.
    Nu wéér gemaakt met dille.
    Er komt bij ons géén fles uit de winkel meer in……?

    1. Ah, leuk om te horen Willem! 🙂

    2. Bianca

      Hoelang kun je zo’n dressing bewaren in de koelkast

      1. In een afgesloten pot zeker een week.

  2. Anke

    Die ga ik morgen maken, helaas geen dille kan ik díe vervangen?

    1. Hoi Anke, je kunt andere verse kruiden gebruiken zoals bijv. peterselie of basilicum maar dille is veruit mijn favoriet in deze dressing.

  3. Annette

    Lekker, deze ga ik snel eens proberen. Die uit een fles vind ik nooit zo lekker, een beetje chemische smaak ofzo.

    1. Leuk Annette, ben heel benieuwd wat je ervan vindt! 🙂

      1. Annette

        Gemaakt: heerlijk, lekker frisse smaak.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde