Zelfgemaakte vissticks (oven en koekenpan)

Onze dochter is dol op vissticks en ik ben er zelf ook niet vies van. Ik maak ze wel het liefste zelf. Dat is heel makkelijk en een wereld van verschil met kant-en-klaar. Beloofd! Ik gebruik hier stevige witvisfilet voor zoals bijvoorbeeld kabeljauw of pangasius die je goed in staafjes kan snijden. De afsnijdsels die overblijven kun je in een diepvrieszak bewaren in de diepvries en als je er genoeg van hebt gebruiken voor bijvoorbeeld vissoep.

Kinderrecepten, Hoofdgerechten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. ik heb dit gemaakt en het smaakte verrukkelijk
    ik ga het vandaag met kinderen en kleinkinderen eten
    mvg
    Anneke

    1. Leuk om te horen Anneke! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde