Ingrediënten
Hete kip
- 400 g kippendijfilets
- 3 el ketjap
- 2 el zoete chilisaus
- 1 el bruine basterdsuiker
- 2 tl sambal oelek
- 1 el sesamolie
Zoete-aardappel-paksoi-stamppot
- 1,4 kg zoete aardappel, geschild en in blokjes gesneden
- 2 stronken paksoi, gewassen en fijngesneden
- 50 g roomboter
- Gefrituurde uitjes, of seroendeng om erbij te serveren
om 08:22
Lijkt me heerlijk om te proberen, Annemiek, en dat is precies wat we vanavond gaan doen. 😍 Dank je wel.
Welke Sesamolie gebruik je?
De geroosterde?
om 10:33
Leuk Janita, ben benieuwd hoe het gesmaakt heeft. :). Ik heb even de fles sesamolie erbij gepakt maar ik kan nergens lezen of de sesamzaadjes geroosterd zijn. Er staat alleen ‘sesamolie koud geperst’ op de fles.
om 19:54
Ontzettend lekker!!! Favoriet bij ons!
om 19:08
Vandaag weer eens dit recept klaar gemaakt. Het is en blijft heerlijk en staat in mijn favorieten lijst. Zeer smakelijk!
om 10:32
Handige informatie voor een gezonde maaltijd