Züricher geschnetzeltes (kalfsreepjes in champignonroomsaus)

Afgelopen maandag deelde ik dit rösti-recept met je uit de Zwitserse keuken. Vandaag is het tijd voor nog een Zwitsers gerecht, namelijk Züricher geschnetzeltes. Heerlijke kalfsreepjes (je kunt ook een alternatief gebruiken, zie onderstaande tip) in een romige champignonsaus. Serveer samen met de rösti en geniet van een echte Zwitserse maaltijd!

Menu, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
7 reacties

Deel je reactie

  1. Els

    Wij hebben deze heerlijke Züricher geschnetzeltes gisteren gegeten en het was heerlijk. Ik had nog wat parmezaanse kaas liggen en deze heb ik door de rosti geraspt wat heel lekker uitpakte.
    Groet Els

    1. Kaas is altijd een goed idee Els! 😉

  2. Agnes Nelemans

    Hallo,

    Als ik het recept voor 2 personen maak deel ik dan de ingrediënten lijst door 2?
    Alvast bedankt,
    Agnes

    1. Dat kan idd Agnes! 🙂

    2. Sandra

      Hallo,
      Kan ik dit recept ook zonder de witte wijn maken?
      Grs Sandra

      1. Ja hoor Sandra, dat kan.

        1. Harry

          Ik weet niet waar je vandaan komt Agnes, maar meestal zijn het Hollandse maten. Ik neem die maten aan en maak het klaar voor 2 personen. De meeste keren is het dan zo lekker dat het helemaal op gaat.
          Harry uit Maastricht.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde