Ingrediënten
- 1 zakje zuurkool naturel à 520 g
- Groot blik ananasblokjes op siroop
- 1 kg kruimige aardappels, geschild en gehalveerd
- 250 g gerookte spekblokjes of -reepjes
- 1 rookworst
- Flinke klont roomboter
- Scheut melk
- Paar takjes tijm, alleen de blaadjes (gedroogde tijm kan ook)
om 16:28
vandaag gemaakt op mijn werk voor onze bewoners. ze vonden het heerlijk.
Ik had de ananasblokje meegebakken met de spekjes en wat kerriepoeder erbij gedaan.
om 10:03
Wat een heerlijke eigen twist!
om 20:56
Hoi Annemiek,
Kun je de aardappels ook vervangen door zoete aardappel?
Groetjes Willeke
om 19:37
Echt overheerlijk! 2 Borden opgeschept en heb echt zitten genieten, heerlijk! ?
om 14:18
Superleuk om te horen Marion! 🙂
om 04:54
It’s all perfect and tasting fatastic
om 09:51
Dankjewel ome Leo! 🙂
om 21:25
Vandaag deze heerlijke zuurkoolstamp gemaakt en gegeten natuurlijk 😉
Gemaakt zonder de extra’s uit de ’tip’. We hebben gesmuld, dank je wel weer!!
om 09:51
Ah, superleuk om te horen Anja! 🙂